Transformatie sessie

Om het genezingsproces in een stroomversnelling te brengen begeleid ik transformatieprocessen.
Daarin krijg je de gelegenheid oude – soms lang onbewust gebleven – vastgezette emotionele pijn in beweging te brengen en terug te brengen tot bronkwaliteiten, zoals vrede, rust, onvoorwaardelijke liefde, zachtheid, e.d.
Je zult merken dat je meer en meer bevrijd raakt van dwangmatig gedrag en negatieve overtuigingen, die voorheen ongewild deel uit maakten van je functioneren en onrust veroorzaakten in werk en relaties.

Er is een universele weg naar binnen.
Een natuurlijke weg die volledige aandacht en acceptatie vereist. Je wordt stil, je zit of ligt comfortabel, zodat je lichaam geen aandacht vraagt. Je gaat met je aandacht naar binnen en het wordt nog stiller en rustiger. Dan komen er gevoelens in je op, zoals bijvoorbeeld onrust, irritatie, woede, onmacht, verlatenheid. Die gevoelens geef je één voor één erkenning door ze te benoemen en volledig te beleven. Het gaat hier om 100% erkenning van al wat zich aandient.

Ik daal met je mee af in jouw diepste duisternis, waar aandacht het hardste nodig is. Daar ben je dan in staat om het Alchemische proces; van het verteren van miskende emoties en bijbehorende onvrijheden in de omarming van Liefde en erkenning, te laten plaatsvinden.
Na verloop van tijd; wanneer al wat bovenkwam, gezien en beleefd is, ontstaat er een “niets”, een leegte, een vacuüm.
Van natura wordt dit vacuüm vervolgens opgevuld met het enige dat echt bestaat: liefde, vrede, warmte, eindeloze ruimte en grootsheid.

Ontdaan van alle sluiers is daar: Puur bewustzijn!
In dit pure bewustzijn worden alle emoties; die erover heen lagen en zo belangrijk leken, werkelijk randverschijnselen of totaal opgelost.

Wanneer je jezelf als bron hebt leren herkennen, is het veel gemakkelijker om mensen in je omgeving daarin mee te nemen, te vergeven voor hun fouten.
Je merkt dat het je niet meer zo persoonlijk kwetst.

De sessie geeft je gelegenheid tot een ontwaken in je ware zelf, waarin het oude beeld van jezelf volledig wordt opgenomen.
In je dagelijkse leven zal je gaandeweg merken dat je steeds minder “moeite” doet om jezelf te zijn en ontspannen kan verblijven in wie je bent.
Hierdoor wordt je steeds beter opgenomen in het Grote Geheel, waarin je echt kan houden van jouw eigen unieke plaats daarin.
Je kunt dit proces eenvoudig zelf doen, maar er is ervaring voor nodig. Het is fijn en veilig om iemand naast je te hebben die je de juiste vragen stelt om door dit proces heen te gaan. Iemand die oprechte belangstelling heeft in wat er echt bij je speelt, die ook de regie houdt, ervoor zorgt dat je geen zijwegen inslaat en die je de zekerheid geeft dat je op de kern uitkomt. Zoals in de Arthur legende, waar wordt beschreven dat werkelijk open belangstelling naar de pijn of het euvel van iemand, de sleutel is waarmee de Heilige Graal wordt bereikt. Een manier om te verhalen dat werkelijk en diepgaand medeleven de poort is naar het “Verenigd Veld”.