Tantraworkshop

Het Tantra workshop is een spiritueel bewustwordingsproces, waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. In dit proces is het mogelijk de energie van de passie te transformeren naar liefde, mededogen en spirituele openheid. Dan wordt seksualiteit een sacraal, heilig gebeuren waarin een diepgaande verbinding met jezelf, een partner en het hogere mogelijk is.

Het workshop is een kans op kennismaking en inspiratie, maar ook op vernieuwing en verdieping. Een kans om te proeven van de verschillende vormen van tantra en dergelijke. Dat betekent ook dat de sfeer en de inhoud van de workshop heel verschillend kan zijn. Soms is het meer gericht op spiritualiteit en meditatie, soms meer op intimiteit en seksuele energie, soms beide. Ik houd er rekening mee dat het een laagdrempelige dag is waar iedereen ontspannen mee kan doen met de activiteiten.

Als je helemaal aanwezig bent in het moment en kunt genieten van het verlangen zonder uitreiken of terughouden ontdek je dat alle verlangen verwijst naar de liefde en word je gedragen in de armen van de liefde zelf.

Hoe lang deze workshop voor JOU/JULLIE duurt?GEEN IDEE…
Wij zien/voelen het wel…
Wees welkom!
Voor vragen kun je altijd bellen of mailen.